Kontakt

Telefónny kontakt: 0918 857 935
0911 958 233
  

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2

Predaj veľkého 2 izbového bytu na ulici A. Jiráska v Lučenci

Cena:
dohodou
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Lučenec
Obec: Lučenec
Ulica: A. Jiráska
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 72 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 1
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: LIF105448
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj priestranný a svetlý 2-izbový byt s priechodnými izbami vo vyhľadávanej lokalite v Lučenci na ulici A.Jiráska. Izby majú aj samostatné vstupy je možnosť si urobiť nepriechodné izby.
Byt je situovaný na 1. z celkových 3 podlaží tehlového zatepleného bytového domu.

Celková plocha bytu je 72,4 m2, loggia cca 5 m2. Orientácia bytu: Juhozápadná. K bytu prislúcha murovaná pivnica v suteréne bytovky.
Byt prešiel rekonštrukciou ako vymenené plastové okná, vymenené podlahy, rekonštrukcia rozvodov elektriky a vody, dlažba, stierky, rekonštrukcia kúpeľne a kuchyne, interierove dvere. Byt si momentálne nevyžaduje žiadnu ďalšiu rekonštrukciu.

Mesačné náklady na 3 osoby sú 180 eur. Nájom voda, kúrenie 115 eur, fond opráv 35 eur, elektrina 33 eur.
V byte bývajú slušný podnájomníci v prípade, že by ste byt kupovali investične je možnosť dohody a nájomníkov si ponechať.
Byt je voľný do 2 mesiacov od podpísania kúpnej zmluvy. Ak by ste si ponechali nájomníkov tak byt je voľný ihneď.
NÁZOR MAKLÉRA
Byt v sebe nesie veľké množstvo výhod a to sú: výborná dispozícia, veľkosť bytu, bývanie bez nutných investícii, pokojná a tichá lokalita plná zelene a určite nesmieme zabudnúť na bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu.

OBĽÚBENÁ LOKALITA
Čo sa týka lokality a okolia bytu, najväčším benefitom je množstvo zelene a pokoj. Do centra mesta Lučenec sa dostaneme do 10 -12 minút pešou chôdzou kde nájdeme všetky potrebné obchody a služby. Jednou z výhod lokality je určite bezproblémové parkovanie priamo pred bytovým domom.
Veľkou výhodou tejto skvelej lokality je skutočne pešia dostupnosť k občianskej vybavenosti či do centra mesta, plná občianska vybavenosť ako obchody, kaviarne, banky, potraviny, škola, škôlka, detské ihrisko, pošta, zastávka MHD a mnoho ďalšieho.

Tešíme sa na obhliadku s Vami !


V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. 0915 896 967, alebo 0911 958 233.

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Liana Novinská
Telefón:0911 958 233
E-mail:novinska-ZVNC-lifreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.